Onze partners - Prepaid Energy Service
473
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-473,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
OMDAT WIJ SAMEN DE FINANCIEEL KWETSBARE MENSEN IN DE SAMENLEVING KUNNEN HELPEN

Hoe het werkt

Geen verrassingen achteraf

OMDAT WIJ WILLEN DAT IEDEREEN IN NEDERLAND ALTIJD TOEGANG HEEFT TOT ENERGIE
Betaal op jouw moment
OMDAT WIJ 'PREPAID ENERGIE' SAMEN KUNNEN REALISEREN

Altijd toegang tot gas en licht

Omdat niemand belang heeft bij energieschulden

Energie- en dus kostenbesparing

Prepaid omdat je energie ook anders kan regelen

GREENCHOICE

Greenchoice is een energieleverancier uit Rotterdam die uitsluitend groene stroom en gas levert. Greenchoice is in 2001 opgericht. Er werken circa 250 mensen bij Greenchoice, met één missie: samen op weg naar 100% groene energie. Samen met Greenchoice zal er op korte termijn een pilot plaatsvinden waarbij een aantal klanten ervaringen op gaat doen met het gebruik van prepaid energie.

 

Voor meer informatie bel 010 478 23 26 of mail naar prepaid@greenchoice.nl

Prepaid Energy - Green Choice
INNOVA

Innova Energie is een energieleverancier met ruim 10 jaar ervaring in de energiebranche. De missie van Innova Energie is om hun klanten bewust met energie om te laten gaan en ze een afgewogen keuze te laten maken op basis van gemak, duurzaamheid, prijs en innovatie.
Hun visie is dat zij willen voorzien in energieoplossingen die duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar zijn én opbrengsten geven voor de ondernemer, de consument, de gemeenschap en de economie. Door duurzame innovatieve oplossingen makkelijk te maken kunnen we energie, tijd en geld besparen.

 

Voor meer informatie mail naar prepaidenergyservice@innovaenergie.nl

ZUTPHEN ENERGIE | OM

Wij zijn een energiecoöperatie van, voor en door bewoners en bedrijven. Samen voorzien we in de lokale energiebehoeften van Zutphen en Warnsveld. Het is onze missie dat te doen met zo min mogelijk schade voor het klimaat. En door zoveel mogelijk energiegeld in onze lokale gemeenschap te houden.

 

Voor meer informatie bel 0575 712 072 of mail naar contact@zutphenenergie.nl

VANDEBRON

Vandebron biedt alleen écht duurzame energie van Nederlandse bodem. Bij ons kies je je eigen energiebron, waardoor je weet waar je energie vandaan komt. Bovendien maakt Vandebron geen marge op je energieverbruik. Wij verdienen dus niet méér naarmate jij meer energie verbruikt. We moedigen je juist aan om zuiniger met je verbruik om te gaan! En omdat de kosten direct aan je leverancier worden betaald, weet je ook precies waar je geld naartoe gaat.

 

Voor meer informatie bel 0880 444 555 of mail naar vragen@vandebron.nl

ENERGY ZERO

EnergyZero wil geen geld verdienen aan het verbruik van energie. Wij faciliteren de levering van energie en ontdekken samen met onze partners hoe we huishoudens en bedrijven naar een zo laag mogelijke energierekening en een efficiënte energievoorziening kunnen begeleiden. Goed voor ieders portemonnee, goed voor een belangrijke bijdrage in een duurzame energievoorziening. Theoretisch is dit streven heel goed haalbaar. Praktisch zullen we echter samen nog een aantal obstakels moeten overwinnen en is die doelstelling niet van de ene op de andere dag gerealiseerd.

WELKOM ENERGIE

Bij Welkom Energie geloven we in de simpele beloftes aan onze klanten. Wij zorgen voor een zorgeloos energiecontract tegen een scherpe prijs en leveren groene stroom en groen gas zodat jij milieubewust kiest. Met onze sociale projecten leveren we een bijdrage aan een leefbare maatschappij.

 

Voor meer informatie bel 088 888 0400 of mail naar prepaid@welkom-energie.nl

STICHTING ENERGIEBANK NEDERLAND

Deze stichting helpt huishoudens die het hard nodig hebben, grip te krijgen op de energiekosten.

Met een persoonlijke coach gaan zij thuis aan de slag met energiebesparingstips, bespaarproducten en korting op de energierekening. Het concept Prepaid Energie sluit hier direct bij aan door huishoudens bewust te maken van hun energiegebruik en schulden te voorkomen. Daarom gelooft Stichting de Energiebank Nederland in Prepaid Energie.  

 

www.energiebanknederland.nl

Prepaid Energy - de energiebank
RENDO

RENDO streeft er naar om haar huidige sterke positie als regionale netbeheerder en netwerkbedrijf (aardgas, groen gas, elektriciteit, data en warmte) voortdurend te verbeteren. RENDO wil als netwerkbedrijf actief zijn bij de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaam gebruik van energie en de transitie naar een duurzame energievoorziening.

www.rendo.nl

STEDIN

Duurzame energie voor iedereen. Daar werkt Stedin elke dag aan. Zodat onze ruim twee miljoen klanten kunnen wonen, werken en leven in de meest stedelijke en industriële regio van Nederland: de provincie Utrecht en het grootste deel van Zuid-Holland. Want juist in ons verzorgingsgebied is de energie-infrastructuur complex en de afhankelijkheid van energie groot. Met zo’n 3000 medewerkers werken we aan een duurzaam energiesysteem waarin steeds meer lokaal wordt opgewekt. Een systeem dat ook in de toekomst betrouwbaar en betaalbaar is. En dat we kunnen doorgeven van generatie op generatie.

 

www.stedin.net

Prepaid Energy - Stedin
Prepaid Energy - Liander
LIANDER

Liander is netbeheerder van elektriciteit en gas in Gelderland en Noord-Holland, Flevoland en in grote delen van Friesland en Zuid-Holland. Liander verzorgt de aanleg en het onderhoud van de elektriciteits- en gasnetten. Liander transporteert elektriciteit en gas over de energienetten en waarborgt de veiligheid en betrouwbaarheid. Liander bedient ruim 3 miljoen klanten in haar verzorgingsgebied. Liander is onderdeel van Alliander, de initiatiefnemer van Prepaid Energy Service. 

 

www.liander.nl

Wij komen graag in contact met diverse partijen zoals energieleveranciers, schuldhulpverleners en gemeenten om dit initiatief samen succesvol te maken. Neem gerust contact met ons op.