Onze partners - Prepaid Energy Service
473
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-473,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Onze partners

Prepaid Energy - de energiebank

STICHTING ENERGIEBANK NEDERLAND

Deze stichting helpt huishoudens die het hard nodig hebben, grip te krijgen op de energiekosten.

Met een persoonlijke coach gaan zij thuis aan de slag met energiebesparingstips, bespaarproducten en korting op de energierekening. Het concept Prepaid Energie sluit hier direct bij aan door huishoudens bewust te maken van hun energiegebruik en schulden te voorkomen. Daarom gelooft Stichting de Energiebank Nederland in Prepaid Energie.  

 

www.energiebanknederland.nl

NUON

Nuon is een energieonderneming, die circa 2 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland. Nuon produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt haar klanten verschillende duurzame producten en oplossingen. Samen met Nuon zal er op korte termijn een pilot plaatsvinden waarbij een aantal klanten ervaringen op gaat doen met het gebruik van prepaid energie.

 

www.nuon.nl

Prepaid Energy - NUON
Prepaid Energy - Green Choice
GREENCHOICE

Greenchoice is een energieleverancier uit Rotterdam die uitsluitend groene stroom en gas levert. Greenchoice is in 2001 opgericht. Er werken circa 250 mensen bij Greenchoice, met één missie: samen op weg naar 100% groene energie. Samen met Greenchoice zal er op korte termijn een pilot plaatsvinden waarbij een aantal klanten ervaringen op gaat doen met het gebruik van prepaid energie.

 

www.greenchoice.nl

STEDIN

Duurzame energie voor iedereen. Daar werkt Stedin elke dag aan. Zodat onze ruim twee miljoen klanten kunnen wonen, werken en leven in de meest stedelijke en industriële regio van Nederland: de provincie Utrecht en het grootste deel van Zuid-Holland. Want juist in ons verzorgingsgebied is de energie-infrastructuur complex en de afhankelijkheid van energie groot. Met zo’n 3000 medewerkers werken we aan een duurzaam energiesysteem waarin steeds meer lokaal wordt opgewekt. Een systeem dat ook in de toekomst betrouwbaar en betaalbaar is. En dat we kunnen doorgeven van generatie op generatie.

 

www.stedin.net

Prepaid Energy - Stedin
Prepaid Energy - Liander
LIANDER

Liander is netbeheerder van elektriciteit en gas in Gelderland en Noord-Holland, Flevoland en in grote delen van Friesland en Zuid-Holland. Liander verzorgt de aanleg en het onderhoud van de elektriciteits- en gasnetten. Liander transporteert elektriciteit en gas over de energienetten en waarborgt de veiligheid en betrouwbaarheid. Liander bedient ruim 3 miljoen klanten in haar verzorgingsgebied. Liander is onderdeel van Alliander, de initiatiefnemer van Prepaid Energy Service. 

 

www.liander.nl

Wij komen graag in contact met diverse partijen zoals energieleveranciers, schuldhulpverleners en gemeenten om dit initiatief samen succesvol te maken. Neem gerust contact met ons op.